Banen bespeelbaar

Beste leden,

Afgelopen twee jaar hebben de tennisverenigingen uit: Beringe, Helenaveen, Meijel en Neerkant de handen ineen geslagen en voor de eerste keer een gezamenlijke Wintercompetitie voor mix-teams opgezet voor haar leden. Vorig jaar hebben 12 teams in 2 verschillende poules met elkaar gestreden om de eer. Waarbij de kampioenen zijn gehuldigd tijdens een mooie afsluitende feestavond. Dit jaar willen we dit mooie initiatief weer een vervolg geven met een derde editie. De opzet is weer hetzelfde als vorig jaar met dit verschil wat we geen afsluitende feestavond meer organiseren. Inmiddels hebben we de nieuwe speeldatums in de periode van December t/m Maart vastgelegd. De wedstrijddagen gaan gepland worden op: 15/12, 22/12, 02/02, 16/02, 01/03, 15/03 en 29/03.

Het gaat zoals genoemd om een competitie tussen mix teams waarbij een team uit minimaal 2 dames, 2 heren en 1 reserve moet bestaan. Een wedstrijd bestaat uit 4 partijen, nl: 2 mix dubbels, 1 dames dubbel en 1 heren dubbel. De wedstrijden worden gespeeld op de tennisbanen van genoemde verenigingen, waarbij we proberen om iedereen een keer op een andere locatie te laten spelen.

Wij willen iedereen stimuleren en enthousiasmeren om hieraan mee te doen! Zeker ook voor de beginnende tennisser is dit een mooie gelegenheid om kennis te maken met het wedstrijd tennis en de mogelijkheid om eens op bij een andere vereniging te tennissen.

Je kunt je individueel opgeven of per team.

Graag opgeven voor 27 Oktober bij Erik Smets (via WhatsApp of e-mail). Graag daarbij de volgende zaken vermelden:

*) Als je je als team opgeeft (wat sterk de voorkeur heeft), graag alle teamleden vermelden en ook aangeven wie de captain is. Een team moet uit minimaal 5 personen bestaan. Als team kunnen jullie ook aangeven op welke datums jullie beslist NIET kunnen, dan kunnen we daar in de planning rekening mee houden.

Hopende op een geweldige deelname!

M.v.G., Erik

E-mail: esmets@gmail.com

Tel.: 06-11889004