Banen bespeelbaar

De wintercompetitie is ten einde, de prijzen zijn verdeeld…

Helenaveen 1 neemt de prijs in ontvangst voor het kampioenschap in poule A. Marcel Wijnands kreeg de prijs voor meest waardevolle speler in deze poule.

Neerkant 1 neemt de prijs in ontvangst voor het kampioenschap in poule B. Mieke Lagarde kreeg de prijs voor meest waardevolle speler in deze poule.
Anja neemt namens Beringe 3 de prijs in ontvangst voor het kampioenschap in poule C en voor Stan Timmermans die de meest waardevolle speler in deze poule was.

Wintercompetitie buurgemeentes – het verloop

We waren al lekker aan de slag met onze buurverenigingen Beringe, Neerkant en Helenaveen in 2021 toen de corona helaas weer roet in het eten gooide.

Inmiddels zijn we weer lekker aan de slag en houden we hier de uitslagen netjes weer bij! zie hieronder de updates…

De tennisverenigingen uit Beringe, Helenaveen, Meijel en Neerkant organiseren van 27 november tot 12 maart een onderlinge wintercompetitie voor mix-teams.
Zeker ook voor de beginnende tennisers een mooie en super gezellige gelegenheid om kennis te maken met wedstrijdtennis en andere verenigingen.

Wat te doen op een wedstrijddag:

  1. Aanvang om 19:00 uur
  2. Het thuisspelende team (dit is het team dat in het speelschema als eerste wordt genoemd) zorgt voor ontvangst met koffie. En zo ook voor wat hapjes voor na de wedstrijd (zelfde concept als tijdens de normale KNLTB-competitie wedstrijden).
  3. Het thuisspelende team (dit is het team dat in het speelschema als eerste wordt genoemd) zorgt voor de wedstrijdballen. Dit hoeven niet per se nieuwe te zijn, maar de kwaliteit moet wel OK zijn. Te bepalen in onderling overleg met de tegenstander.
  4. Er worden 4 wedstrijden gespeeld. Te weten 1 Heren Dubbel, 1 Dames Dubbel en 2 Mix Dubbels.
  5. Elke wedstrijd gaat om 2 gewonnen sets. Bij een gelijke stand na 2 sets, volgt er een super tie-break i.p.v. een derde set.
  6. De Rating is niet belangrijk voor de volgorde van de Mix Dubbels. Met andere woorden: het 2e dubbel mag kwa rating sterker zijn dan het eerste dubbel.
  7. Na alle wedstrijden vul je het wedstrijdformulier in. Dit is de excel die naar alle captains is gestuurd. Graag invullen voor Maandagochtend en e-mailen naar Erik Smets: esmets@gmail.com
  8. Uitslagen en Standen worden na elke wedstrijddag gepubliceerd op www.ltcmeijel.nl
  9. Iedereen veel speelplezier!!


Poule A


De Teams

Helenaveen 1
Hanneke Gerrits (Captain) – Marcel Wijnands – Lindy Wijnands – Sjors Lagerwaard – Justin Janssen – Kim van Kessel – Senna Joosten
Meijel 1
Coby Thijssen (Captain) – Marian v/d Werf – Shireen Mennen – Santos Gaikwad – Jan-Willem Kat – Ben Kanters – Wiljan Oomen (R )
Beringe 1
Anja Titulaer (Captain) – Truus Broos – Peter Broos – Bert Hendriks – Roos Hendriks

Wedstrijdschema en uitslagen


Poule B


De Teams

Helenaveen 2
Brian Bloemendal (Captain) – Hans Heijnen – Maikel Bloemdal – Sandra Verstappen – Margriet Canters – Danny van Grunsven – Marieke Ottenheim – Linda Brouwers – Sander van Bavel – Miranda Vredeveld – Angela Brouwers
Neerkant 1
Peter van Lith (Captain) – Mieke Lagarde – Peggy Creemers – Frans Franssen – Tim van Gog
Meijel 2
Jo Luiten (Captain) – Rianne Nijssen – Rinaldo Strijbos – Johan Ewalts – Irma van der Heijden – Sascha Strijbos – Roel Peeters
Meijel 3
Manouk Craenen (Captain) – Mark Crommentuijn – Mario van Grunsven – Sharon Luijten – Amy Peters

Wedstrijdschema en uitslagen


Poule C


De Teams

Beringe 2
Rob Timmermans (Captain) – Mandy Briels – Maartje Boots – Kristie van Rijt – Maurice Kessels – Maikel Daniels
Meijel 4
Wies Stammen (Captain) – Theo Bakker – Michel van den Bergh – Beate Pouwels – Yvonne Foortjes
Beringe 3
Lian Stammen (Captain) – Ruth Wilms – Stan Timmermans – Rico Theeuwen – Lars Wijnands – Kristy Heesen
Meijel 5
Demi van Duppen (Captain) – Emma van Heugten – Bram van Duppen – Daan Theulen – Casper van den Broek – Jolijn Steeghs (R) – Dylan Verhaag (R)


Wedstrijdschema en uitslagen

Eindstand alle poules