Banen bespeelbaar

Leden Informatie

Padel informatie

De padelbanen zijn klaar. Nadat al het grondwerk was gedaan is alles nu speelklaar. De afwerking zal nog verder gebeuren en toegang voor verhuur is nog niet klaar, maar we kunnen spelen.

Als je lid bent van de club mag je tennissen en ook padellen. Het zit in de contributie van de club. Wil je een baan reserveren om Padel te gaan spelen moet je wel met 4 personen zijn en je moet je baan reserveren via de KNLTB ClubApp. Makkelijk op je smartphone te installeren via play store of App store.

Open de App en meld je aan met je KNLTB nummer (zie pasje).

Bij reserveren hebben leden het eerste recht. Banen kunnen door leden 48 uur vooraf worden gereserveerd, dit gaat op de halve uren en altijd voor 1 uur. We werken met piekuren van maandag – donderdag van 18:30 – 21:30 uur. Hier mag je alleen met leden spelen en 1 uur per dag reserveren. Verder geldt dat je maximaal 2 keer per week in de piekuren kunt reserveren. Buiten die uren is de max. ingesteld op 10 keer per week, voor de diehards 🙂

Let op! 24 uur vooraf vallen de banen ook vrij voor de huurders via Meet & Play.

Wellicht zullen er ook ‘lege uren’ zijn waarbij je zult denken dat reserveren niet nodig is. Denk wel, als er alsnog huurders komen moet je de baan vrij maken.

We hebben voorlopig nog leenrackets en ballen. Deze liggen in de hal bij binnenkomst. Na afloop weer alles netjes terugleggen. Nodig je als lid bv 3 niet-leden uit als introducé dan dienen zij wel hun deel te betalen. Hiervoor krijg jij als boeker een betaalverzoek van € 7,50 per persoon. We moeten als club tenslotte wel financieel gezond blijven. 😊